Glass keramičke krunice za zube predstavljaju vrhunac estetske stomatologije danas. Zahvaljujući karakteristikama materijala od kog su izrađene, ove navlake za zube idealno imitiraju karakteristike prirodnih zuba i samim tim pružaju perfektne estetske rezultate.

Glass keramika je materijal u obliku keramičkog bloka od koga se korišćenjem CAD/CAM tehnike prave vrhunske protetske nadoknade. Uz pomoć ovog materijala i kompjuterske tehnologije dobijaju se nadoknade izuzetnog kvaliteta u veoma kratkom roku.

U osnovi glass keramičkih krunica je litijum-disilikat. U pitanju je materijal koji je veoma čvrst, a istovremeno daje sjajne estetske rezultate i lako se obrađuje.  S obzirom na to da se protetski radovi u ovom slučaju dizajniraju kompjuterski, pacijent može da vidi kako će njegovi budući zubi izgledati i pre same izrade, a takođe može i učestvovati u dizajniranju svog osmeha, što je koncept poznat kao smile design.

Stomatološka ordinacija „Cvetic dent“ i zubotehnička laboratorija „Cvetic pružiće vam mogućnost da dobijete bezmetalne krunice koje izgledaju kao prirodni zubi.  Glass keramičke krunice za zube imaju perfektne estetske rezultate. Pozovite nas ili nam pišite – rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje:

Phone+381 11 323 80 28

Mobile+381 65 323 80 28

Emailinfo@cveticdent.rslogo-bullet  Zašto su glass keramičke krunice za zube idealno rešenje?

 • Glass keramičke krunice izgledaju potpuno prirodno. Ova vrsta krunica daje prozirnost, prelamanje svetlosti i boju identično kao i vaši prirodni zubi.
 • Skraćeno je vreme izrade protetskog rada (za 24 časa) u odnosu na druge tehnike i materijale. Ove navlake za zube možete dobiti za samo JEDAN DAN!
 • Minimalno invazivna tehnika brušenja zuba, čime se maksimalno čuva vaš zub.
 • Moguća dodatna estetska individualizacija svakog rada.
 • Kameleon efekat materijala koji doprinosi da se vaša protetska nadoknada perfektno uklopi sa preostalim zubima.
 • Kompjuterski dizajn protetske nadoknade.
 • Glass keramičke krunice, kao i ostale bezmetalne krunice za zube i mostovi, ne izazivaju alergijske reakcije jer su napravljene od biokompatibilnog materijala.

Pozovite nas i zakažite besplatan pregled! 011-323-80-28    065-323-80-28

Ukoliko želite da pogledate i ostale tipove krunica iz naše ponude, idite na stranu Krunice za zube >>

Postavite pitanje stomatologu

Zakažite Vaš pregled
 • Drop files here or
  Možete da pošaljete medicinsku dokumentaciju ukoliko je posedujete (nije obavezno).
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.