Metalokeramičke krunice i mostovi su već više od 30 godina zastupljene u stomatologiji. Bezmetalne krunice definitivno postaju sve traženije zbog svojih sjajnih karakteristika, ali metalokeramičke krunice za zube i mostovi su još uvek najčešći izbor pacijenata, kako zbog toga što su jeftinije, tako i zbog odličnih estetskih rezultata.

Ipak, metalokeramičke krunice i mostovi ili „navlake“ nisu uvek idealno rešenje, jer kod osoba alergičnih na metale, legura od koje se krune izrađuju može izazvati alergijske reakcije.

Tehnološki napredak učinjen na polju stomatološke protetike uvodi nove materijale i tehnologiju proizvodnje, te se može reći da sada postoji rešenje za svaki problem u stomatologiji. Zubotehnička laboratorija „Cvetić“, sa tradicijom i iskustvom od preko 30 godina, prati i primenjuje nove tehnologije, čime vam omogućava da dobijete krunice idealne estetike i funkcionalnosti.

Osim klasičnih metalokeramičkih kruna, stomatološka ordinacija Beograd “Cvetić dent” vam može ponuditi najnovije materijale na tržištu:

Crypton & IN CORIS CC krunice i mostovi,

Bezmetalne krunice Zircon,

Bezmetalne krunice Glass keramika,

Titanium krunice i mostovi

Pozovite nas i zakažite besplatan pregled! 011-323-80-28    065-323-80-28

Postavite pitanje stomatologu

Zakažite Vaš pregled
  • Drop files here or
    Možete da pošaljete medicinsku dokumentaciju ukoliko je posedujete (nije obavezno).
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.