Smile design je izraz koji se sve češće koristi i van stomatologije, a odnosi se na dizajniranje osmeha, što podrazumeva poboljšanje položaja i izgleda najpre zuba, ali i okolnog tkiva. Dizajniranje osmeha je proces u kome učestvuje tim edukovanih stomatologa i smile designer, i gde multidisciplinarni, konzilijumski pristup čini razliku u finalnom proizvodu – Vašem osmehu.

Po metodologiji usvojenoj na nivou Evropske akademije Estetske Stomatologije (European Academy of Esthetic Dentistry) omogućavamo Vam da iz naše ordinacije izađete sa pouzdanjem i zadovoljstvom koje i zaslužujete. Minimalno invazivna tehnika i saradnja s vrhunskom zubotehničkom laboratorijom ”Cvetić Dental Labor” omogućava nam da učinimo da Vaš osmeh postane ono što ste odavno hteli.

Kako da budete kreator svog osmeha

Sveobuhvatnim pregledom i 3D mock-up metodom, bićete u prilici da vidite na 3D modelu finalni izgled Vaših zuba, te da zajedno s našim timom učestvujete u njihovom ulepšavanju. To znači da ćete moći da vidite njihov oblik, postavu i odnos sa okolnim tkivima i da svojim stavom, idejom i mišljenjem budete kreator sopstvenog osmeha.

Postavite pitanje stomatologu

Zakažite Vaš pregled
  • Drop files here or
    Možete da pošaljete medicinsku dokumentaciju ukoliko je posedujete (nije obavezno).
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.